Пн-Пт 10:00-18:00

Сб-Нд 10:00-15:00

Вся Україна
Показать меню

Пн-Пт 10:00-18:00

Сб-Нд 10:00-15:00

Вся Україна

Перше чищення кулера безкоштовно

Перше чищення кулера безкоштовно

При покупці кулера або іншого товару (див.нижче) ви гарантовано отримуєте сертифікат на безкоштовну чистку кулера для води протягом перших 6 місяців після покупки кулера. Дата закінчення сертифіката пишеться на вашому сертифікаті і надається ваш особистий номер сертифіката в правому верхньому кутку. (Приклад сертифіката вище). За умовами даної акції, ви повинні самостійно привести ваш кулер на сервісний центр у кожному місті. Або скористатися послугою водія від Сервісного-Центру паркан та зворотна доставка за ваш рахунок. У кожному місті ціна на доставку вашого кулера різна, уточнюйте телефоном у операторів.

Якщо ви не скористалися сертифікатом протягом 6 міс. після покупки, сертифікат ставати недійсним. Але не біда, в такому разі чищення Ви зможете зробити зі знижкою -20% з урахуванням вашого сертифіката. Тобто сертифікат можна буде обміняти на знижку будь-коли, навіть через 5 років. Але краще звичайно скористайтеся протягом перших 3-6 міс. та повністю БЕЗКОШТОВНО. Тим більше, що кожен виробник кулерів рекомендує робити чищення та дезінфекцію кулера регулярно з періодичністю 3-6 міс.

Акція діє тільки для клієнтів Cooler-Water і VodoCooler і тільки на Кулери, Помпи, Диспенсери, Пурифайєри для води. На інші ваші старі кулери або якщо ви купили в іншому магазині кулер, сертифікат недійсний. Кожен клієнт має свій номер на сертифікаті і у нас в базі.

comments powered by HyperComments
Вийшло! Наш менеджер скоро зв'яжеться з вами